MV Beauty & Wellness
Kauneutta ja hyvää oloa
DMK-ihoterapeutti ja SKY-kosmetologi Maarit Vuolle

Hoitolahoidot
DMK-ent­syy­mi­te­ra­pia

Ainutlaatuinen ja jäljittelemätön DMK-entsyymiterapia soveltuu kaikenlaisille ihoille ja kaikkiin iho-oireisiin. Parantaa ihon toimintaa aktivoimalla ihon omat entsyymit, jonka ansiosta saavutetaan pitkäaikaisia ja hämmästyttävän hyviä tuloksia.
Uniikki hoitomenetelmä kuntouttaa ihosi toimimaan jälleen nuoren ja terveen ihon tavoin. Verenkierto tehostuu ja hapensaanti sekä lymfan toiminta paranee. Kuollut ihosolukko, myrkyt ja vapaat radikaalit poistuvat. Solujen toiminta ja kollageenin tuotanto aktivoituu - ihosta tulee kiinteä, hyvinvoiva, tasainen ja kaunis. Se suorastaan hehkuu terveyttä!
Tulokset ovat pitkäkestoisia, sillä ihosi vahvistuu sisältäpäin! Mikään muu hoito maailmassa ei tuota samanlaista vaikutusta.DMK-ra­vin­ne­hoi­dot

Rentouttava kasvohoito, jossa yhdistyy hemmottelu ja tehokkuus. Hoito sisältää: puhdistuksen, kuorinnan, naamion, transdermaalisen infuusion, hieronnan ja viimeistelyn.
DMK-ravinnehoito räätälöidään aina ihon tilanteen mukaan. Hoito on saatavissa mm: ikääntyvälle iholle, aknen hoitoon, epäpuhtaalle, stressaantuneelle ja pigmentoituneelle iholle.

Ihon puhdistus

Yksi kaikkien suosituimmista peruskasvohoidoista. Hoidossa perushoidetaan ja puhdistetaan iho pintaa syvemmältä. Kaikki mikä häiritsee sinun silmää esteettisesti puhdistetaan pois ( ihomadot, miliumit / luufinnit; valkoiset pienet pallukat, tukkeutumat ) .
Hoidossa käytetään laadukkaita DMK paramedikal tuotteita, jotka vaikuttavat pintaa syvemmälle.
REMOVE – REBUILD – MAINTAIN