MV Beauty & Wellness
Kauneutta ja hyvää oloa
DMK-ihoterapeutti ja SKY-kosmetologi Maarit Vuolle

MV Beau­ty & Well­ness

Ba­lanceOil

Laa­duk­kaat ter­veys­tuot­teet omega 6:3 ta­sa­pai­non saa­vut­ta­mi­seen.

  • Yksittäin ostettuna saat ilman si­tou­tu­mis­ta
  • Premier-asiak­kaa­na saat edullisen aloi­tus­pa­ke­tin ja kuusi kuu­kausie­rää. Tilaus jatkuu 6 erän jälkeen tois­tai­sek­si voi­mas­sao­le­va­na.
  • Ba­lanceOil tuot­tei­den Premier-paketin voit tilata myös testin kanssa. Saat selville omega 6:3 ta­sa­pai­non alussa ja neljän kuukauden käytön jälkeen. Ei jää tehokkuus ar­vai­lu­jen varaan.
  • Voit myös tilata Premier-paketin edul­li­se­na ker­taos­tok­se­na. Katso lisää tai tilaa klik­kaa­mal­la kuvaa tai pai­nik­kees­ta.

Health Protocol

Matka parempaan terveyteen alkaa paremmasta tasapainosta – erityisesti soluissa, ruoansulatuksessa ja im­muu­ni­jär­jes­tel­mäs­sä. Ainutlaatuisella testillä alkava kolmivaiheinen Zinzino Terveysprotokolla tasapainottaa, palauttaa ja vahvistaa elimistöä hellävaroen, minkä ansiosta voit helpommin elää terveellistä, onnellisempaa elämää.

Katso lisää...

Ba­lanceOil+

BalanceOil+ on täysin luonnollinen polyfenoleja ja omega-rasvahappoa tasapainoisesti sisältävä ravintolisä. Se sisältää runsaasti oliivin polyfenoleja, omega-3-rasvahappoa sekä D3-vitamiinia. Se säätää ja ylläpitää kehon EPA + DHA -tasoja ja omega-6:3-tasapainoa turvallisesti suojaten samalla soluja hapettumiselta. Se sisältää ensiluokkaisen sekoituksen luonnonvaraisesti pyydetyistä pienistä kaloista saatuja öljyjä sekä alkusadon ek­stra­neit­sy­to­lii­viöl­jyä.

Katso lisää...

Essent+ 60 kapselia

Ravitsemuksen seuraava sukupolvi. Erittäin puhdas, molekyylitasolla testattu Polyphenol Omega Balance -lisäravinne säätää ja ylläpitää Omega-6:3 -tasapainoa turvallisesti. Se suojaa soluja ruostumista muistuttavalta oksidoitumiselta ja tukee aivojen, sydämen sekä im­muu­ni­puo­lus­tus­jär­jes­tel­män normaalia toimintaa.

Katso lisää...

Immuuni

Immuunipuolustusta vahvistavat lisäravinteet

Xtend+

Xtend+ on kehittynyt, immuunijärjestelmää tukeva ravintolisä, joka täydentää loistavasti BalanceOil ja ZinoBiotic vaikutusta. Se on suunniteltu tukemaan im­muu­ni­jär­jes­tel­määm­me, ja se sisältää 22 tärkeää vitamiinia ja hivenainetta, mikro- ja fytoravinteita sekä puhdistettua 1-3, 1-6 beetaglukaania, jota saadaan leipomohiivasta.

Katso lisää...

ZinoShine+

ZinoShine+ on ainutlaatuinen D3-vitamiinin ja laajakirjoisen magnesiumin ravintolisä. Patentoitu sekoitus on kehitetty tukemaan im­muu­ni­jär­jes­tel­mää­si1 , vähentämään väsymystä ja uupumusta2 sekä tukemaan lihasten3,4, luuston5,6 ja hampaiden7,8 toimintaa. D-vitamiinitarpeesi on hyvin yksilöllinen ja riippuu iästäsi, elämäntavoistasi, maantieteellisestä sijainnistasi ja auringonvalolle altistumisesta. Tämän vuoksi tablettimme on suunniteltu auttamaan sinua räätälöimään ravintoaineen saantisi yksilöllisten tarpeidesi mukaan koko vuoden ajan ja koko elämäsi ajan.

Katso lisää...

Protect+

Täysin luonnollinen Protect-lisäravinne suojaa kehoasi parantaen sen immuniteettia, joten tunnet olosi hyväksi ja voit hyvin. Se sisältää ainutlaatuista ja tehokasta vegaanista D3-vitamiinia, joka tukee immuunipuolustuksen normaalia toimintaa, ja tehokkaita kliinisesti tutKittuja 1,3/1,6-beetaglukaaneita.

Katso lisää...

Kos­me­tiik­ka

Zinzinon laadukkaat ihonhoitotuotteet hoitavat ihoa ulkoa päin.

Skin Serum 30ml

24 tunnin Skin Serum kasvoille ja kaulalle vähentää juonteita ja ryppyjä. Nuorentaa ihoa uudistamalla soluväliainetta sekä parantamalla ihon kimmoisuutta ja joustavuutta.

Katso lisää...

Skin Serum 50ml

24 tunnin Skin Serum kasvoille ja kaulalle vähentää juonteita ja ryppyjä. Nuorentaa ihoa uudistamalla soluväliainetta sekä parantamalla ihon kimmoisuutta ja joustavuutta.

Katso lisää...

Hyvä olo

Zinzino tuotteet vatsan hyvinvointiin, hyvään ja rauhalliseen mielialaan sekä  hallittuun ikääntymiseen

Viva+

Viva+ on täysin luonnollinen ravintolisä, joka on kehitetty lievittämään stressiä, kohottaman mielialaa ja lisäämään hyvinvoinnin tunnetta. Se tukee hermojärjestelmän ja aivojen tervettä toimintaa auttaen vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Katso lisää...

ZinoGene+

ZinoGene+ edustaa ravintolisien uusinta innovaatiota. Se on tieteellinen läpimurto, joka perustuu monipuoliselle koostumukselle fukoidaaneja. ZinoGene+ sisältää merilevästä saatavaa luonnollista polysakkaridia, polyfenoleita, C-vitamiinia ja sinkkiä, joka tukee DNA-synteesiä1 ja solujen jakautumista2.
Ikääntymisessä merkittäviä tekijöitä ovat toimintahäiriöisten solujen lisääntyminen ja solujen uudistumiskyvyn heikkeneminen. Ruokavalion sisältämät ravintoaineet vaikuttavat siihen, kuinka nopeasti tätä tapahtuu. Siksi kehitimme ZinoGene+:n

Katso lisää...

Zi­no­Bio­tic+

Tämän pakkauksen sisältämä ZinoBiotic on 8 luonnollisen paksusuolessa metaboloituvan ravintokuidun seos, joka tukee hyödyllisten bakteerien kasvua, tukee suoliston tervettä toimintaa, vähentää turvotuksen tunnetta ja tasapainottaa kolesterolitasoja.

Katso lisää...